Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Τον πέρασε για αγριογούρουνο και τον σκότωσε



Τον άτυχο βρήκε παρέα κυνηγών σε δασική περιοχή πάνω από το χωριό Κομποτάδες - Άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πυροβολήθηκε

Μe λύπη διαπιστώνεται ακόμη ένας νεκρός στο κυνήγι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport, τον άτυχο κυνηγό βρήκε άλλη παρέα κυνηγών σε δασική περιοχή πάνω από το χωριό Κομποτάδες.

O άτυχος κυνηγός, ηλικίας 30 ετών, είχε πάει μόνος του για κυνήγι. Την ώρα που περπατούσε σε ένα μονοπάτι, δέχθηκε τα πυρά άλλου κυνηγού, που κυνηγούσε με την παρέα του σε κοντινή απόσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες είδε κάτι να κινείται και το πέρασε για θήραμα. Σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε. Το θύμα, που όταν δέχθηκε τα σκάγια περπατούσε σε ένα μονοπάτι, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο γκρεμό.

Ο άτυχος 30χρονος είναι από Αθήνα και είχε εξοχικό στις Μεξιάτες, όπου είχε έρθει με την οικογένειά του για τις ημέρες των εορτών.

Ο κυνηγός που φέρεται να πυροβόλησε, είναι συντετριμμένος και σύμφωνα με πληροφορίες είναι ηλικίας περίπου 40 ετών και είναι από το διπλανό χωριό, τις Κομποτάδες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι νεκρός. Επειδή η σορός του είναι πεσμένη σε γκρεμό, κλήθηκε για βοήθεια η Π.Υ. και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία, ενώ στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί του Α.Τ. Υπάτης και καθ' οδόν είναι και το εγκληματολογικό της Ασφάλειας Λαμίας.

Να υπενθυμίσουμε πως είναι το τρίτο φονικό σε κυνήγι, που έχει συμβεί στη Φθιώτιδα τους τελευταίους μήνες, μετά το θάνατο του Γιώργου Κοτσάνου στο Άνυδρο και ενός 51χρονου αγρότη στην Κυρτώνη Αταλάντης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: