Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Συνελήφθησαν διαρρήκτες

Στα σπίτια ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων γυναικών τρύπωνε μια τριμελής συμμορία τσιγγάνων για να κλέψουν τα υπάρχοντα τους, αλλά οι δυο απανωτές απόπειρές τους απέτυχαν. Μάλιστα, συνελήφθησαν όταν προσπάθησαν να μπουν για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα στο σπίτι μιας 71χρονης.

Αυτή τη φορά, η ηλικιωμένη γυναίκα από το σπίτι της οποίας στη Σπαρτιά Φθιώτιδας είχαν κλέψει 5.000 ευρώ στην προηγούμενη εισβολή τους, τους είδε και τηλεφώνησε στην Αστυνομία. Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Στυλίδας που κινητοποιήθηκαν άμεσα, εντόπισαν το αυτοκίνητο των δραστών να κινείται στις Ράχες και το ακινητοποίησαν.

Οι τρεις τσιγγάνοι ηλικίας 33, 37, και 38 χρόνων συνελήφθησαν και ομολόγησαν ότι λίγο νωρίτερα είχαν επιχειρήσει να τρυπώσουν και στο σπίτι μιας 76χρονης στην Πελασγία, αλλά εκείνη τους αντιλήφθηκε και τράπηκαν σε φυγή. Ομολόγησαν, ακόμη, ότι εκείνοι είχαν κλέψει τα χρήματα από την 71χρονη την προηγούμενη εβδομάδα. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν αν εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές, ενώ οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: