Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Ταξιτζήδες ήρθαν στα χέρια


Δύο ταξιτζήδες πιάστηκαν στα χέρια στην Χαλκίδα και στο τέλος συνελήφθησαν. Ο λόγος της συμπλοκής ήταν ότι ο ένας από τους δύο έπαιρνε κούρσες με πιο λίγα χρήματα. 

Ήταν γύρω στις 12:00 το μεσημέρι όταν δύο οδηγοί ταξί συναντήθηκαν τυχαία στην οδό Μεσσαπίων στην Χαλκίδα. Ξαφνικά ο ένας έκλεισε το δρόμο με το ταξί στον άλλον, οι δύο συνάδελφοι -κατά τ' άλλα- βγήκαν από τα αυτοκίνητα και ο δρόμος μετατράπηκε σε ρινγκ. Οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια και η «μάχη» διήρκεσε για αρκετή ώρα.

Άμεσα έφθασαν στο σημείο περαστικοί και πολλοί οδηγοί ταξί που χώρισαν τους δύο άντρες, ενώ ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviazoom.gr εδώ και καιρό υπήρχε μεγάλη διαμάχη καθώς ο ένας από τους εμπλεκόμενους στο επεισόδιο δούλευε με πιο χαμηλή ταρίφα, κάτι που είχε εξοργίσει μεγάλη ομάδα ταξιτζήδων.

Στο σημείο όπου έγινε ο καβγάς δημιουργήθηκε κομφούζιο και ο δρόμος είχε γεμίσει από πεζούς και αυτοκίνητα. Η αστυνομία συνέλαβε τους δύο άντρες που αλληλομηνύθηκαν και στο αστυνομικό τμήμα κατέφθασαν πολλά ταξί για συμπαράσταση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: