Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών


Συνελήφθησαν ένας 50χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 25χρονος ημεδαπός οι οποίοι διακινούσαν ναρκωτικά σε περιοχές της Εύβοιας και Βοιωτίας
Για την συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθη αρχικά προχθές (11/9/13) το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ ΟΠΚΕ Ευβοίας, ο 25χρονος, ενώ στο πλαίσιο της έρευνας που ανέλαβε στη συνέχεια το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθη χθες (12/9/13) το απόγευμα, επίσης στη Χαλκίδα, ο 50χρονος.

Αναλυτικότερα, προχθές περίπου στις 21:30΄ το βράδυ, αστυνομικοί της Α’ ΟΠΚΕ εντόπισαν τον 25χρονο σε περιοχή της Χαλκίδας και μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τρεις αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθαρού βάρους 32,4 γραμμαρίων, καθώς και ένα αυτοσχέδιο «τσιγαριλίκι» που περιείχε καπνό αναμεμειγμένο με κάνναβη.

Από τη πρόοδο της έρευνας, προέκυψε ότι ο 25χρονος προμηθευόταν τις ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών από τον 50χρονο και τις κατείχε στο σπίτι του, με σκοπό την περαιτέρω διάθεσή τους σε χρήστες των ευρύτερων περιοχών της Εύβοιας και της Βοιωτίας, έναντι ανάλογων χρηματικών ποσών.
Οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης αξιοποίησαν κατάλληλα όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες που κατάφεραν να συγκεντρώσουν και χθες περίπου στις 19:00΄το απόγευμα, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντόπισαν και ακινητοποίησαν στον υπεραστικό σταθμό των Κ.Τ.Ε.Λ. Χαλκίδας, ένα Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ταξί) που οδηγούσε ο 50χρονος.

Διαβάστε περισσότερα στο eviazoom

Δεν υπάρχουν σχόλια: