Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Ανήλικες μαθήτριες αγόραζαν ναρκωτικά και έκαναν χρήση μέσα σε σχολείο!


Μετά από επέμβαση της αστυνομίας συνελήφθησαν δύο 15χρονες μαθήτριες, τρεις 19χρονοι μαθητές νυχτερινού Λυκείου καθώς και δύο Αλβανοί προμηθευτές 24 και 27 ετών αντίστοιχα
Μέσα στο προαύλιο ενός γυμνασίου στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας ετοιμάζονταν να κάνουν χρήση ναρκωτικών που τους προμήθευσαν δυο νεαροί Αλβανοί, δυο ανήλικες μαθήτριες! Τις πρόλαβαν, όμως, οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. που συνέλαβαν και τους προμηθευτές.

Οι δύο 15χρονες μαθήτριες λυκείου είχαν πάει στο σχολικό συγκρότημα μαζί με τρεις 19χρονους μαθητές νυχτερινού σχολείου και συνάντησαν εκεί τους δυο Αλβανούς ηλικίας 24 και 27 χρόνων. Ο δεύτερος αλλοδαπός είχε στην κατοχή του μία χάρτινη συσκευασία με κάνναβη βάρους 1,2 γραμμαρίου που σκόπευε να πουλήσει στους πέντε νεαρούς. Πριν συλληφθούν, οι δυο Αλβανοί πέταξαν στο προαύλιο και άλλη μια συσκευασία με 3,3 γραμμάρια κάνναβης.

Οι προμηθευτές και οι πέντε αγοραστές συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που τους απήγγειλε κατά περίπτωση κατηγορίες για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών. Οι γονείς των δυο ανήλικων κοριτσιών κλήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Αλμυρού που διενεργεί την προανάκριση για να ενημερωθούν και εξετάζεται αν θα κατηγορηθούν για πλημμελή εποπτεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: