Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Eγινε δολοφόνος μπροστά στα μάτια της μητέρας του!


Δράστης και θύμα διεκδικούσαν την ίδια γυναίκα με την οποία διατηρούσαν φιλικές σχέσεις και αυτό τους είχε κάνει άσπονδους εχθρούς

Ούτε η μητέρα του που βρισκόταν δίπλα του κατάφερε να εμποδίσει τον 41χρονο γιο της να σηκώσει το κυνηγετικό όπλο και να πυροβολήσει εν ψυχρώ δυο φορές τον 38χρονο αντίζηλό του, ενώ εκείνος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του!

Δράστης και θύμα διεκδικούσαν την ίδια γυναίκα με την οποία διατηρούσαν φιλικές σχέσεις και αυτό τους είχε κάνει άσπονδους εχθρούς. Οι διαφορές τους κορυφώθηκαν το βράδυ της Τρίτης, όταν ο 38χρονος πήγε έξω από το σπίτι του 41χρονου στην Παντάνασσα του Αγρινίου και, σύμφωνα με κατοίκους του χωριού, τον απείλησε ανοιχτά ενώ βρισκόταν με τη μητέρα του στον εξωτερικό χώρο.

Χωρίς να πει λέξη, ο 41χρονος άρπαξε το όπλο και πυροβόλησε εναντίον του τη στιγμή που ο 38χρονος πατούσε γκάζι για να φύγει. Τα σκάγια τον βρήκαν σχεδόν εξ επαφής και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος! Ο δράστης παρέμεινε στον τόπο του εγκλήματος περιμένοντας τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, ενώ το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου απλώς διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός και η σορός του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου για τη νεκροτομή.

Οι δυο πρωταγωνιστές του νέου φονικού που συγκλόνισε την κοινωνία της Αιτωλοακαρνανίας, ήταν παλιοί γνώριμοι των αστυνομικών αρχών για υποθέσεις ναρκωτικών και το τελευταίο διάστημα παρακολουθούσαν πρόγραμμα απεξάρτησης στο νοσοκομείο Αγρινίου.
πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: